Gå til hovedindhold
CELF
Celf hjemmeside
Onboarding EUD
Mail
SPS / Læringscenter
SPS
Læringscenter Kringelborg
Elevråd
UMS
Tobaksfri skole
Lærerområde
Igang med celf.praxis
Diverse
Biblioteket
Print
P-Licens
Undervisningsbanken
Praktikplads
Søg SU
Spørgsmål om SU
CELF Facebook
Celf på Youtube
Dansk (da)
Dansk (da)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Polski (pl)
Svenska (sv)
Du er logget ind som gæst (
Log ind
)
Bager/konditor - 20 uger
Hjem
Læringsrum
Bager/konditor - 20 uger
General
Bløddej
Bløddej
◄ Fødevarerbogen
Spring til...
Spring til...
Opslagstavle
Bager
bagerbog
Gastronombogen
Opslagstavle
Fødevarerbogen
Skema
Intro uge 1
How to make a Club Sandwich
Fremstilling af bløddej
Kanelbrød
Remonce/Borgmester masse
Berliner
Bager bogen
Specier
Fest småkager
Pebernødder
Brunkager
Kokospleskner
Klejner
Finskbrød
Anvendelse af maskiner i bageriet.
Opgave
Redskaber
Hygiejne regler
Evaluering
Mikroorganismer
Galgespil
Fedtstoffer
Om temaet
Grundtekst om fedtstoffer
Få styr på fedtet
Case 1 (fedtstoffer)
Fløde-iscreme
Parfait is
Palova med bær og råcreme
Pandekager
Flamberede Pandekager
Frugter
Frugt
Stenfrugt
Kernefrugt
Bærfrugt
Citrusfrugt
Tarte tatin
Æblegrød
Æblekage rasp
Bliv klog på frugt
Opgave om frugt/bær
Æg
Mælk
Grundtekst - Mejeriprodukter
Grundtekst - Smør & Oste
Opskrift - Smør & kærnemælk
Video - smør & kærnemælk
Video - Omelet
Opgave om mejeriprodukter 1
Opgave om mejeriprodukter 2
Opgave om mejeriprodukter 3
Vandbakkelse/Wales
Konditor creme
Hindbærfromage
Chokolademousse
Æbledrømme
Budding
Tørkager
Florentiner
Mazarinmasse
Napoleonshat
Sarah Bernhardt
Brød
Vejledning i surdej
Hvad er fuldkorn
fuldkorn
Goslar brød fuldkorn
Fuldkornshvedebrød med surdej
fuldkorn
Case 1 og 2
Evaluering
Skema
Rørte og piskede masser
Græskar halloween kage
Hindbær roulade
Græskar Pandekager
Korn
Kornprodukter
korn
Kartoffelbrød
Kransekage
økologisk mel og korn
Økologisk og konventionel
Opgave om økologi
Danmarks bedste brød.
Rullede deje
wienerbrød
Dessert
PASSION EN SURPRISE
Chokolade
Chokolade temperering
Vi elsker chokolade
Chokolade
Chokolade temperering
smags test chokolade
sandt eller falsk opgave
sandt eller falsk løsning
Chokoladededektiven
Litteratur
Varme og kolde Desserter
Evaluering
test
test2
Chokolade sandt eller falsk
Innovative skema
kkl
Slut evaluerin
Bløddej
Grovbrød
Rugbrød
Flødekager
Kalkulation
Udregning på temperering
Grundtekst - Beregning af salgsprisen
Kalkulation
Hvad er kalkulation
Svind
Kostpris
Omregningstal
Video om Kalkulation
Kompendium til svindberegning
Evaluering
Personlig hygiejne
Personlig hygiejne
Powerpoint om egenkontrol
Film: Hænder- Personlig hygiejne
Baktiere
Mikroorganismer
Forurening af madvare og egenkontrol
Kahoot opgave samling
Opslagstavle
Forurening
Lektionsplan for hygiejne
Transferplan for teoretisk hygiejne
Plan for hygiejne
Powerpoint om Produktionshygiejne
Hygiejnebogen
Mikroorganismer
Opgave: Vækstbetingelser
Personlig hygiejne
Opgave: Personlig hygiejne
Opgave: En bakterie formerer sig
Film: Hænder- Personlig hygiejne
Fødevarelovgivning
Opgave: Kritiske punkter i produktionen
Opgave: Quiz om hygiejne
Produktionshygiejne
Opgave: Find reglen
Opgave: Egenkontrol
Egenkontrol
Opgave: Hygiejnespørgsmål
Opgave: Egenkontrol og kritiske punkter
Opgave: Egenkontrollens 7 trin
Opgave: Hygiejnespørgsmål - Egenkontrol
Rengøring
Opgave: Du har en restaurant
Opgave: Rengøring
Opgave: Tip 13
eval
Skema ►